Sarat jeung Kaayaan Pamakéan


Online Store Administrasi Watch-edition.ru jaminan ti karusiahan lengkep tina informasi nampi ti nu kadaptar. Kabéh situasi kawijakan kaamanan jeung karya jeung konsumén anu dumasar kana norma légal aya na meta of Féderasi Rusia.

Sakabéh émbaran Anjeun nuliskeun nalika pendaptaran bakal disimpen dina database aman. Warung Online Watch-edition.ru jaminan karusiahan lengkep dina dijalankeunnana urutan, jeung naon ngeunaan informasi customer bakal dipaké ngan pikeun dijalankeunnana pesenan asup.

data pendaptaran anjeun, urang peryogi ukur pikeun mastikeun yén manajer kami éta bisa ngahubungan nu ku telepon, sarta jasa pangiriman éta bisa nganteurkeun barang maréntahkeun ka tempat katuhu dina waktos.

Sajaba ti éta, ku ngadaptar, anjeun bakal nampa informasi ngeunaan sagala warta ngeunaan toko kami: aliran anyar barang, jualan, program husus.

Mun anjeun ngagaduhan masalah atanapi patarosan ngeunaan otorisasina nu, pendaptaran di toko - mangga ngahubungan kami di info@watch-edition.ru alamat surélék tur urang salawasna mantuan anjeun!

wawakil warung internét pernah Watch-edition.ru nanya keur informasi kartu kiridit atawa informasi sénsitip lianna.

dibekelan umum:

1. Sababaraha obyek dina situs ieu nu intelektual sahiji toko online Watch-edition.ru. Pamakéan fasilitas sapertos tanpa idin ti boga situs di dilarang.

2. Situs Watch-edition.ru online toko, aya tumbu ka buka situs séjén. Simkuring teu tanggel waler pikeun émbaran diterbitkeun dina loka ieu, sarta nyadiakeun Tumbu ka aranjeunna ukur dina urutan nyadiakeun genah pikeun datang ka situs anjeun.

inpo pribadi sarta kaamanan:

1. Warung Online Watch-edition.ru ensures yén euweuh inpo Anjeun nyadiakeun bakal pernah jeung dina sadaya kaayaan moal disadiakeun ka pihak katilu, iwal dina kasus diatur ku panerapan kiwari Féderasi Rusia.

2. Dina kaayaan nu tangtu Watch-edition.ru toko online bisa menta anjeun ngadaptar sarta nyadiakeun informasi pribadi. Informasi disadiakeun ngan dipaké dina ngolah pesenan dina warung atawa nyadiakeun aksés nganjang ka émbaran husus.

3. Anjeun tiasa ngarobah informasi pribadi anjeun, ngomean, atawa dihapus iraha wae handapeun "Akun abdi".

4. Dina raraga nyadiakeun Anjeun sareng inpo husus jenis toko online Watch-edition.ru kalawan idin eksplisit Anjeun bisa dikirim ka alamat e-mail seratan informasi pendaptaran ditangtukeun. Iraha wae bisa unsubscribe.

5. Émbaran dina situs ieu mangrupakeun murni informatif di alam, aranjeunna bisa dijieun kana parobahan mana wae tanpa aya bewara prior.

Dina sagala isu nu patali jeung patuh standar kaamanan, hak cipta, sarta dina kasus lianna - tingal situs administrasi di info@watch-edition.ru