Ngeunaan proyék nu


Jam Service ti sakumna dunya nyadiakeun ladenan pikeun meuli arloji di toko di Éropa, AS, Hong Kong sarta Singapura. Purchases dijieun ukur dina well-dipikawanoh online toko, boutiques atawa langsung ti pabrik.

Pangiriman barang pikeun ngalaksanakeun jasa pangiriman sorangan, guaranteeing jasa gancang.

Pangiriman di Rusia

Pamayaran kanggo barang patut nepi ka rubles 15.000 di Rusia diwangun kana resi. Produk 15.000r mahal. dikirimkeun ku prepayment parsial atanapi pinuh.

Pangiriman pikeun Kazakhstan jeung Bélarus

Ongkos SDEK parusahaan angkutan. 100% prepayment.

Pangiriman ka nagara séjén

Lamun perlu pangiriman pikeun nagara anjeun, nyieun hiji pamundut awal pikeun pangiriman.

Pangiriman produk téh leuwih mahal $ 1500

Pangiriman produk mahal dilumangsungkeun ukur ku kurir pribadi. Biaya pangiriman jeung kamampuhan pikeun nangtukeun hiji kurir hawa tambahan.

larangan

Anjeun tiasa mesen sagala barang patut nepi ka euro 7500. euro 7500 produk leuwih mahal teu dibawa ka Rusia dina sambungan jeung larangan adat, atanapi matuh ka pembayaran ti tugas adat jumlahna 30% tina nilai tina barang. Pangiriman ka nagara sejen, luyu jeung aturan adat nagara Anjeun.

Fitur sarta Mangpaat

Kalawan layanan ieu Anjeun bisa meuli arloji jeung produk lianna di toko Hongkong di Jerman jeung nagara Éropa lianna, kitu ogé AS jeung Singapura. Di sagigireun jam, anjeun tiasa mesen na sagala produk patali séjén pikeun pamakéan pribadi, nu teu bisa dibeli di Rusia jeung CIS.

Mun anjeun teu manggihan produk nu Anjeun hoyongkeun mungkin teu acan gaduh deui dina katalog urang, ngirim tumbu ka dinya ti toko sejen di dunya, sarta kami cacah pengiriman barang ka alamat anjeun ..

Mun anjeun mibanda patalékan tambahan atawa lamun kudu predolzhenie gawé babarengan, mangga ngahubungan kami di info@watch-edition.ru