Pérak Hamsa kalawan Center Babak Romawi Kaca


4 169 rub.


Desain ieu endah kalawan hamsa pérak sterling engraved ramo kalawan batu Yerusalem sarta bunderan korma geulis tur warni tur sajarah kaca Romawi nu emanated langsung ti sajarah Tanah Israil. Dikurilingan ku pigura yén ujung sapotong kaca Romawi, hiji rarancang elegan jeung kado hébat sarta tambahan hébat kana kempelan sorangan, potongan sampurna perhiasan tarikan Yahudi pikeun maké sapopoé atawa keur kaayaan husus.
total beurat 4.67 g