Romawi Beauty, Silver kotakna sareng Romawi Kaca Pendant


13 401 rub.


Malah di glance hiji éta cukup uninga yén ieu téh bisi pisan husus. sagelas Romawi di puseur pendant ngabogaan heubeul leuwih ti dua rébu taun sarta kapanggih dina Israél. Eta tetep tina kapinteran ti Kakaisaran Romawi, anu éta jawab ngembangkeun masif ti kaca munggaran. Ngamekarkeun téknologi anyar, kayaning kaca, bangsa Romawi éta bisa produksi masal kaca salaku tujuan hiasan jeung neundeun. pendant Ieu ngan hiji hasil tina inovasi Romawi. Lamun mutuskeun mun teu ngagem eta, anjeun bakal maké sapotong sajarah.

Sajaba ti éta, anjeun ogé bakal karya sabenerna geulis. Shimmering kaca Romawi dina puseur dikurilingan ku pigura pérak, nu diwangun ku hiji model canggih tur elegan. Eta pasti bakal ngadamel tambahan hébat kana kempelan perhiasan anjeun.