Israél Tag Tentara Dog kalawan Hamsa


1 945 rub.


Realistis Diskit (token) Tag ieu miboga hamsa anu dicuar. Témbongkeun parasaan anjeun Israil. Tag ieu brings kakuatan Hams ka dunya. Neneda kanggo dinten Al Masih. Pendant ieu hébat saé lamun dipaké nalika kongkorong, sareng teras pikaresepeun dina cangkéng atanapi aksen Ieu, tangtosna, pernyataan produsén! Tag anjing ieu Israil damel sareng saé pikeun sadaya kaayaan cuaca.