Israél Tentara Bullet Pendant dihias ku IDF Insignia


2 083 rub.


Catetan: kongkorong bullet bisa dieureunkeun di costomes tur moal dikirimkeun ka tujuan maranéhanana. diréktori Israel taranjang teu jawab na teu balik na teu mayar kompénsasi lamun bullet bakal dieureunkeun sarta dibawa

Ieu geulis pélor .223 haliber dijieun tina kuningan jeung tambaga cased cangkang awak. Ngagem bullet IDF nyata ieu kongkorong atawa salaku hiasan mana. Témbongkeun rojongan anjeun Israil.

Ieu kacida aman jeung bubuk besplatno.pulya mangrupa produk Israél otentik nu ngajadikeun sampurna. kado Israél unik ieu hadir kalawan bola ranté tambaga alkana. bullet dipapaésan jeung logo tina IDF.