Angkatan Udara Israél, Star Daud kongkorong


2 223 rub.


Angkatan Udara Israél (IAF; kanyataanna, "kagiatan Air jeung Spasi Arm", hiji cabang militér otonom ti posisi ampir unggal jéntré dina jajaran maranéhanana, sarupa jeung Angkatan Udara AS Unggal taun, anu pangalusna sarta brightest Israel anjeun nyobian pikeun manggihan hiji tempat di. Korps elite ieu, krim, pilari akomodasi di tangerang pilot. Aya, tangtosna, liang kawates, sahingga paling kuciwa.
Anjeun tiasa maca bagian husus tina Pertahanan Angkatan Israel, proudly ngagem ieu unik, dedicated ka kakuatan ieu, jeung pamuda jeung awewe anu ngawula di éta. Pendant mangrupakeun Star tradisional Daud - nu inisial tina Pertahanan Angkatan Israel dina basa Ibrani na tanda Inggris sabudeureun Angkatan Udara. Anjeun bakal ngagem parunggu solid ieu dina hiji ranté bola luyu sepanjang waktos, némbongkeun rojongan anjeun kaamanan Israél