Edita - Shelly - anting Israél Handcrafted


3 855 rub.


Perhiasan tina Israel mangrupakeun cara hébat pikeun ngubaran diri atawa awéwé sagala prihatin. Ayeuna damel kado hebat pikeun kasempetan nanaon.

tipe lemes tina dampak saloba mungkin. tilelep geulis, emas-plated anting leverback.

Desain Edita, nami panganyarna dina unik, handmade, perhiasan édisi kawates.

Edita design brings anjeun perhiasan handmade unik dina gaya klasik sarta modern. desain has dibasajankeun daring mun aheng tur elegan. Unggal Ragam hias anu dipapaésan ku kombinasi timeless tur kreatif batu béda berwarna semi-permata, mutiara, kristal Swarovski, kaca na manik keramik jeung emas sarta pérak plated manik. dazzling na warni dijieun artis homemade Ieu Edith Mandel-Epstein. Dilahirkeun di Cianjur, Peru, manéhna digedékeun di Amerika Serikat jeung Israél. A pangacara ku profesi, kuring latihan hukum di Amérika Serikat jeung Israél, tapi salawasna kapanggih waktu keur sculpt, tarik tur jieun. Manehna mimiti ngajual kreasi maranéhna pikeun babaturan jeung tatanggana. Pas pesenan mimiti ngalir, sahingga, di cinyusu mimiti ti taun 2001 proyék Edita dilahirkeun - venture formal Edith di dunya kana tatanan perhiasan handmade. Dinten perhiasan Edita dijual di boutiques dipilih di sabudeureun miru.Esli Anjeun keur pilari kado unik pikeun ngubaran diri atanapi batur husus, necklaces garis design ekslusif Edita ', pinggel na anting pasti bakal ngolo-ngolo jeung enthrall.

** Unggal sapotong Edita perhiasan anu unik di sorangan, kalayan asih jeung meticulo Usly handmade. Kituna, sababaraha variasi dina wangun jeung warna bisa lumangsung.