Kuningan Israél Tentara Bullet Pendant kalawan Golani Oak Tangkal Insignia


2 083 rub.


Catetan: kongkorong bullet bisa dieureunkeun di costomes tur moal dikirimkeun ka tujuan maranéhanana. diréktori Israel taranjang teu jawab na teu balik na teu mayar kompénsasi lamun bullet kasebut dieureunkeun teu dikirimkeun.

Bener we resep ieu Golani rifles narajang bullet pendant jadi loba anu urang mawa ka anjeun! Ek teh lambang resmi ti "Golani" brigade. Salaku kalayan sagala gantung ngamuk urang téh salah sahiji pélor nyata. Bullet, tangtosna, suwung bubuk nu sampurna digosok. cool bullet pendant Israél Ieu celebrates unit tentara leumpang kawentar ti IDF. Ieu teh coolest! pélor ieu gantung otentik dahareun Israél. Gantung sakumaha maranéhanana éta souvenir Israél favorit pikeun wisatawan salila sababaraha taun. Item kado populér Ieu kaasup bola ranté tambaga.