Silver Hamsa me Qendrën Glass Rrugore Romake


4 169 fshij.


Ky dizajn mahnitës me argjend të pastër Hamsa gdhendur gishtat me një gur dhe pëllëmbë të Jeruzalemit është një rreth i bukur dhe i gjallë dhe historik i xhamit romak, që vjen drejtpërdrejt nga historia e Tokës së Izraelit. I rrethuar nga një kornizë që skajet e një copë xhami romake, ky dizajn elegant është një dhuratë e shkëlqyeshme dhe një koleksion i madh i koleksionit tuaj, pjesa perfekte e bizhuterive hebreje tërheq për veshin e përditshme ose për raste të veçanta.
Pesha totale 4.67 g