Edita - Shelly - Një Palë Vathë Izraeli i punuar me dorë


3 855 fshij.


Bizhuteri nga Izraeli është një mënyrë e shkëlqyeshme për të përkëdhelur veten ose ndonjë grua që kujdeset. Bën një dhuratë fantastike për çdo rast.

Pamje e efektshme e ndikimit maksimal. Predha të bukura, një palë vathë të veshur me ar.

Projektuar nga Edith, emri më i ri në bizhuteri unike, të punuar me dorë, edicionin e kufizuar.

Dizajni i Edita ju sjell bizhuteri unike të punuar me dorë në stilet klasike dhe moderne. Format dalluese variojnë nga të guximshme deri në ekzotike dhe elegante. Çdo copë është e zbukuruar me kombinime të përjetshme dhe krijuese me ngjyra të gurë gjysmë të çmuar, margaritarë, kristale Swarovski, rruaza prej qelqi dhe qeramike dhe rruaza ari dhe argjendi. Kjo verbuar dhe plot ngjyra është krijuar nga një artist i vetëdijshëm, Edith Mandel-Epstein. Lindur në Lima, Peru, ajo u rrit në Shtetet e Bashkuara dhe në Izrael. Një avokat nga profesioni, praktikoja ligjin në Shtetet e Bashkuara dhe Izraelin, por gjithmonë gjeta kohë për të gdhendur, për të pikturuar dhe krijuar. Ajo filloi t'ia shiste krijimet e saj miqve dhe fqinjëve. Në të ardhmen e afërt, urdhërat filluan të mbërrinin dhe kështu, në pranverën e hershme të 2001, lindi projekti Edita Pieha - sipërmarrja formale Edith në botë për të porositur bizhuteri të punuar me dorë. Sot, bizhuteri Edith shitet në butiqe të përzgjedhura anembanë botës. Nëse jeni duke kërkuar për një dhuratë unike për të përkëdhelur veten ose ndonjë person tjetër, linjën ekskluzive të dizajnit, necklaces, rrathëve dhe vathëve të Edithit do të josheni dhe enthrall.

** Çdo pjesë e bizhuteri Edita është unik në vetvete, me dashuri dhe meticulo Ulsa punuar me dorë. Prandaj, mund të ndodhin disa ndryshime në formë dhe ngjyrë.