Tunxh Armë Ushtarake Izraelite Bullet me Golani Oak Tree Insignia


2 083 fshij.


Ju lutem vini re: gjerdan plumb mund të ndalet në costomes dhe nuk do të dorëzohen në destinacionin e saj. Katalogu i zhveshur nga Izraeli nuk është përgjegjës dhe nuk kthehet dhe nuk paguan kompensim nëse plumbi është ndalur dhe nuk është dorëzuar.

Ne me të vërtetë i pëlqente ky pushkë me pushkë me sulm Golan aq shumë sa ta sjellim tek ju! Lisi është emblema zyrtare e brigadës Golani. Ashtu si të gjitha pendantët tanë balistikë, kjo është një nga plumbat e vërtetë. Plumbat, natyrisht, bosh pluhur të përkryer të lëmuar. Ky varëse ftohtë izraelit me armë zjarri feston njësinë më të famshme të këmbësorisë të Forcave të Mbrojtjes të Izraelit. Kjo është më coolja! Këto pendants plumb janë produkte autentike izraelite. Pendants, pasi ato kanë qenë suvenire të preferuar izraelite për turistët për shumë vite. Ky zinxhir i dhuratave popullore përfshin një top bakri.