Сребрена Хамса со средно римско стакло


4 169 Бришење.


Овој неверојатен дизајн со сребрени сребрени Хамса врежани прсти со камења и дланка од Ерусалим е прекрасен и шарени и историски круг на римски стакло, кои доаѓаат директно од историјата на Земјата Израел. Опкружен со рамка која граничи со рабовите на парче римско стакло, ова е елегантен дизајн и е одличен подарок и одличен додаток во вашата сопствена колекција, совршено парче еврејски накит што ќе се повлече за секојдневно носење или за специјални прилики.
Вкупна тежина 4.67 g