Браслет израелска армија куршум висулка со Голани Oak Oak Insignia


2 083 Бришење.


Ве молиме запомнете: ѓердан со куршуми може да се запре во costomes и нема да биде доставен до неговата дестинација. Израелскиот голи каталог не е одговорен и не се враќа и не плаќа надоместок во случај куршумот да биде запрено и да не се испорача.

Навистина ни се допадна овој куршум за Голански куршум за куршуми толку многу што го донесовме до вас! Духот е официјален амблем на бригадата Голани. Како и сите наши балистички приврзоци, ова е еден од вистинските куршуми. Куршуми, се разбира, го празни прашокот совршено полиран. Овој извонреден израелски куршум ја слави најпознатата пешадиска единица на израелските одбранбени сили. Ова е најкул! Овие куршуми се автентични израелски производи. Привезоци, бидејќи тие се омилени израелски сувенири за туристи за многу години. Овој популарен синџир на подарок вклучува бакарна топка.