Garmin Forerunner 35 schwarz


9 650 Бришење.


Цвет: черный

Тип на производ: Вклучување на часовникот, GPS Гледајте

Производител: Garmin

Серија: Garmin претходник

Функција:

  • Функции на часовникот, GPS, пулс, брзиномер, паметни известувања, будилник
  • Активни педаметарски функции, калориски бројач, мониторинг на спиење, аларм за неактивност
  • Броење растојание, темпо, автоматско запирање
  • Карактеристики на срцевата фрекфенција, внес на калории врз основа на срцевиот ритам
  • Smartwatch, повици, смс
  • Во апликацијата - анализа на обуки, онлајн задачи, планирање на обуката


Хривнија: црна

Поддржана апликација: Garmin Connect