Kalung Bintang Kalung Perak lan Emas


20 435 rubles.


Kita ngajari Yudaisme karo artis ayu Rafael Saadi. Mungkasi hood karo perak lan emas sing ayu, potongan statement sing nguwuh "Hei! Aku wong Yahudi, lan aku bangga karo iku! "Iki bisa dipakai ing ngendi wae saka puncak-puncak ing Tel Aviv, lan sampeyan ngerti sampeyan bakal dadi gaya.
Star David, utawa tameng Dawud, ngeling-eling akeh critane Mamas lan Pappas marang kita saka jaman kuna. Nalika leluhur kita, David legendaris nggebug Goliath, dumadakan kabeh bangsa saka suku Yahudi kuna padha bungah ing kamenangane! Nalika Sang Prabu Dawud miyos, banjur ngandika: "Ing kene! Iki Sang Prabu Dawud, putrane sing nggebugi wong Goliat, wong Filistin, minangka tindak pidana tumrap bangsa kita! Padha bungaha! "Dawud banjur dadi raja, sing nyatakake suku 12 menyang sawijining negara.
Dina iki kita elinga iki karo ornamen agama kita dhéwé lan ing spasi kita. sampeyan nggawa potongan cilik saka perhiasan Yaman kuna sing ngrancang tradisi ing Israel modern. Menehi yo bangsa, sampeyan!