Edita - Shelly - Anting Israel Tangan


3 855 rubles.


Perhiasan saka Israel minangka cara sing apik kanggo ngoceh awak dhewe utawa wanita sing peduli. Ndadekake hadiah gedhe kanggo acara apa wae.

Penampilan apik saka impact maksimum. Kerang sing indah, anting-anting leverback sing dilapisi emas.

Dirancang dening Edith, jeneng paling anyar ing perhiasan edisi unik, gawenan, edisi.

Desain Edita ndadekke sampeyan perhiasan kancing sing unik ing gaya klasik lan modern. Rancangan khas kayata kandel kanggo eksotis lan elegan. Saben potongan dihiasi kanthi kombinasi pirang-pirang lan kreatif warna-warna watu, mutiara, kristal Swarovski, manik-manik kaca lan keramik, manik-manik emas lan salaka. Iki nyenengake lan mawerna-werna digawe dening artis digawe dhéwé, Edith Mandel-Epstein. Lair ing Lima, Peru, dheweke diunggahake ing Amerika Serikat lan Israel. A pengacara kanthi profesi, aku nglakokake hukum ing Amerika Serikat lan Israel, nanging aku tansah nemokake wektu kanggo sculpt, cat lan nggawe. Dheweke wiwit ngedol gaweyane marang kanca-kanca lan kanca-kanca. Ing mangsa ngarep, pesenan wiwit teka, lan kanthi mangkono, ing awal wiwitan 2001, proyek-proyek Edita Pieha lair - usaha formal Edith ing donya kanggo ndandani barang perhiasan. Dina iki, perhiasan Edith diprodhuksi ing pirang-pirang butik toko ing saindenging jagad. Yen sampeyan nggoleki hadiah unik kanggo ngurahake awak dhewe utawa wong khusus, desain, kalung, gelang lan anting eksklusif Edith mesthi bakal bisa ngobrol lan enthrall.

** Saben perhiasan Edita unik ing dhewe, karo cinta lan meticulo Ulsa gawenan tangan. Mulane, sawetara variasi wangun lan werna bisa kedadeyan.