Kalung Teardrop Crystal dengan Swarovski Double Disc Pendant - Anava Jewelry


5 731 rubles.


Balance lan harmoni yaiku motif utama kalung iki. kalung babak Solid digawe saka emas utawa piring slaka mimpin ing wangun hatlike - pinggiran njaba rada wungu dibunderaké lan wungu tengah - hanging saka ngisor chain, sabuk + Kelèt menyang kalung gedhe babagan setengah ukuran .. Loket sing cilik yaiku bentuk disk, uga buatan tangan, kanthi pinggir sing diangkut lan pusat sing digedhekake, nanging proporsi sing beda. Ing ngisor iki ana swarovski liontin kristal sing bentuke cilik-cilik ing biru es. Crystal logat menehi barang cemlorot wesi wrought. + Kalung kalung pindho iki sumadhiya nèng emas utawa piring slaka. + Fans desain perhiasan Israel modern lan tren ing perhiasan gawenan tangan internasional bakal appreciate efek prasaja lan skills dhuwur ing dawa rata-rata kalunge. Barang-barang perhiasan Anava nggambarake perhiasan khusus perhiasan digawe Israel, lan bakal dadi hadiah banget kanggo wong-wong sing tresna perhiasan lan aksesoris buatan tangan sing prasaja, apik. Ora ana koleksi perancang perhiasan modern Israel kudu tanpa karya produsen pabrikan lokal iki. +