Kuningan Tentara Israel Tentara Bolet dengan Golani Oak Tree Insignia


2 083 rubles.


Elinga: kalung peluru bisa mandheg ing biaya lan ora bakal dikirim menyang panggonan sing dituju. Katalog Israel-telanjang ora tanggung jawab lan ora bali lan ora mbayar ganti rugi yen peluru kasebut mandheg lan ora dikirim.

Kita pancene seneng banget karo senapan peluru senapan Golan iki supaya kita bisa nggawa sampeyan! Oak minangka simbol resmi Golani brigade. Kaya kabeh pendhukung balistik, iki minangka salah sijine peluru sing nyata. Peluru kasebut, mesthi, ngeculake bubuk kanthi apik. Iki kalung peluru Israel sing kondhang ngenalaken unit infantri sing paling misuwur ing Angkatan Pertahanan Israel. Iki sing paling kerep! Pendants peluru iki asli produk Israel. Pendants, amarga wis dadi favorit para cendekiawan Israel kanggo para turis ing pirang-pirang taun. Rantai item hadiah populer iki kalebu bal tembaga.